Cégadatok

MME Vállalkozó Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
6000 Kecskemét,
Daru u. 21.
Tel: +36-20-957-6101
Fax: +36-20-959-7368
mail: iroda [at] m-m-e [dot] hu
Adószám: 14783193-2-03

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Minőség, Megbízhatóság, Elhivatottság – ezen kulcsszavaknak megfelelő teljesítés vezérel minket valamennyi munka- és tűzvédelmi szolgáltatási tevékenységünk végrehajtása során. Szolgáltatási tevékenységeinket úgy válogattuk össze, hogy valamennyi szakterületen biztosítani tudjuk a megfelelő szaktudást, a szükséges kompetenciát és hozzáértést.

A munkavédelem, munkahelyi egészségvédelem és biztonság, valamint a tűzvédelem területén végrehajtott mérnöki tanácsadói tevékenységeink során a hagyományos rendszereket ötvözzük a legkorszerűbb eljárásokkal, gyakorlattal, amelyek megfelelnek mind a jogszabályok, szabványok, hatóságok által támasztott követelményeknek, mind a nagyvállalati, mind pedig a szakértői elvárásoknak.

Elsődleges célunk a kölcsönös bizalom kialakítása, azaz a Megbízhatóság megteremtése munkakapcsolataink során, hogy igazolni tudjuk, mind a hozzáértést, azaz a Minőséget, mind pedig a tenni akarást és a segítő szándékot, azaz az Elhivatottságot.

Szakmai kompetenciáink sokrétűek, csak úgy, mint szervezeti referenciáink és ezáltal az ágazati lefedettségünk is. Természetesen az általános szervezeti, működési modelleken, követelmények teljesítésén túl vannak kiemelt ágazatok is, amelyek területén a napi munkavégzés során bizonyítjuk alkalmasságunkat, rátermettségünket és hozzáértésünket.

A napi munkavégzésünk során olyan munkavédelmi, tűzvédelmi tanácsadói szolgáltatást nyújtunk a szervezeteknek, amelyek segítségével, megvalósításával biztosítható az eredményes működés, az előírásoknak történő megfelelés, valamint a szükséges folyamatos fejlődés.

Megoldásaink során előszeretettel alkalmazunk olyan informatikai, illetve infokommunikációs támogatást, amelyek kipróbáltak, érettek és valamennyi szegmens, szervezettípus számára elérhetőek – akár díjmentes formában is. Az általunk használt és ajánlott módszerek, rendszerek különleges helyet foglalnak el a piacon. Alkalmazásukkal Ön nem csak időt, energiát, de hosszútávon pénzt is takarít meg. Gyakorlatilag bármilyen felépítésű és összetettségű szervezetre, ágazatra alkalmazhatók.

Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, vagy kérdése merülne fel az olvasottakkal kapcsolatban kérjük keressen Minket

„Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker.” Henry Ford